Skip to content

CATWALK NAILS & STUDIO

BEHANDELINGEN

Behandelingen

Voor behandelingen voor voeten, nagels, wenkbrauwen en wimpers kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen pedicures, manicures en wij zetten acrylnagels. Bij de Shellac behandelingen gebruiken wij gelnagellak van het professionele merk Shellac. Een glimmende, gelachtige nagellak zorgt voor stevige nagels. U kunt zelf één van de vele kleuren uitkiezen en het blijft ruim 2 weken op de nagels zitten.

Acryl Nagels

Acryl nagels zijn zeer mooie kunstnagels. Acryl nagels worden gemaakt door acryl poeder en acryl vloeistof te mengen. Hierdoor krijg je een acrylbolletje welke op de nagels verwerkt kan worden. Tijdens het modelleren van het bolletje op de nagel zal de acryl vanzelf uitharden. Nadat de acryl gehard is kan de nagel in model worden gevijld. De topcoat die hierop komt heeft een mooie glans en blijft zeker 3 weken prachtig glanzen. Ook bij acryl kunt u kiezen uit verschillende tips.

Solar Nagels

Solar voor nagel is dun, maar vooral erg sterk en heeft van zichzelf een mooie en natuurlijke glans en is de mooiste finishing touch. Er komt een laagje cream op de nagels en deze worden dan gepolijst. De nagel is minder chemisch dan Acryl. Na het plaatsen van Solar is een nagellak of airbrusch overbodig. U kunt kiezen uit verschillende tips.
Een aantal voordelen van Solar tov Acryl en Gel:
* Natuurlijker
* Sterker
* Onderhoudsvrij (top coat laag niet nodig)
* Kleurvast (bestendig tegen zonnenbank en/of roken)

Shellac

Mooie en verzorgde nagels voor iedereen! Dat kan met Shellac nagels. Wij maken gebruik van het merk CND.
De Nagels worden met Shellac op de juiste plaatsen verstevigd. Dit gebeurt door verschillende soorten laagjes gel. Shellac wordt hard onder de UV lamp en is geurloos.
Na het uitharden onder de UV lamp blijft er een plakkerig laagje over die verwijderd wordt met een finishing whipe. Bij deze behandeling worden uw nagels ook verzorgd en gevijld.

Nail Art

Mooi opgemaakte nagels, gedecoreerd met bloemen, glitters, figuurtjes en andere prachtige versieringen. Door het gebruik van nail design zorg je ervoor dat je nagels de eyecatcher zijn van de avond.

Manicure

U kunt uw handen bij ons vakkundig laten manicuren, hierbij worden uw natuurlijke nagels verzorgd en eventueel gelakt.
* De nagels worden teruggeduwd
* De nagelriemen worden verzorgd / geknipt
* De nagels worden gevijld
* De nagels worden gepolijst
* De nagels worden gelakt met basislak en vervolgens eventueel met een topcoat
* De handen worden ingesmeerd met een verzorgende lotion.

CND Vinylux

Voor de colorcoats van CND Vinylux™ hebben de makers zich laten inspireren door de laatste fashion trends. Het is dan ook niet voor niets dat de slogan van Vinylux™ EVERY WEEK IS FASHION WEEK is! Maar niet alleen de kleuren maken Vinylux™ speciaal. Bij het Vinylux™ systeem heb je geen basecoat meer nodig, deze is namelijk één met de colorcoat waardoor je weer tijd bespaart met de applicatie. Mede hierdoor dankt Vinylux™ ook haar unieke hechting aan de nagel. De colorcoat heeft een droogtijd van slechts 8,5 minuut, waardoor je razendsnel weer door kunt gaan met je dagelijkse bezigheden, want zeg nu eerlijk; wie heeft er nu nog tijd om uren te zitten wachten?!

Our services

Voeten

Spa Pedicure – Je voeten gaan in een voetenbad, eelt wordt weg gehaald, gescrubt, gemasseerd en gelakt met Opi nagellak of Shellac van CND. Ook worden de nagels geknipt en gevijld en zullen overtollige nagelriemen worden verwijderd. Deze behandeling wordt gegeven in onze spa pedicure massage stoel.

Gezicht

Wenkbrauwen zeggen veel over uw persoonlijkheid en temperament. Ook bepalen ze uw gezichtuitdrukking en ook uw uitstraling. Bovendien zijn ze de perfecte omlijsting voor een mooie oogmake-up.
Wij waxen, epileren en verven wimpers in het model en kleur die u wenst!

Wimpers

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

Onze gediplomeerde wimperstyliste’s  bevestig wimper voor wimper een verlenging van anti-allergisch materiaal aan je eigen wimperhaartjes. Wimperextensions zijn losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter.